Home Idea Pelaburan 20 Kaunter Saham Shariah Berpotensi Untuk Dijual Pada 10 Terakhir Malam Ramadhan 2018

20 Kaunter Saham Shariah Berpotensi Untuk Dijual Pada 10 Terakhir Malam Ramadhan 2018

by Mohd Al Adzha

Apabila teringat bulan puasa pasti kita teringat berkenaan bulan yang penuh ibadah ini,dengan semua beribadah dengan khusyuk dan mengharapkan amalan yang sedikit umat Nabi Muhammad SAW buat akan berlipat kali ganda ganjarannya.

Demikian kita lihat umat Islam berjumlah 2 billion sedang berpuasa dan kita lihat semua mengharapakan rezeki dari Maha ESA yang luas.

Baca disini:https://belajarstockmarket.com/2013/07/02/pulangan-30-ke-40-peratus-di-bulan-ramadhan/

REZEKI PADA BULAN PUASA MEMANG “DIMURAHKAN”.

Related image

Kredit gambar:Hangat.com

Pada bulan puasa semua manusia mendapat manfaat rezeki,tidak kira yang berniaga,yang kurang bernasib baik dan sebagainya.Pokoknya sesiapa yang berada di bulan Ramadhan ini sememannya di jemput oleh Allah SWT untuk mendapat kurniaannya.

Beli Saham pada 10 awal Ramadhan dan jual pada 10 Malam terakhir

Bagi kami yang mempercayai rezeki itu milikNya dan Dia berkuasa keatas setiap sesuatu maka kami mengkaji ada kaunter yang berpotensi untuk dijual pada 10 malam terakhir Ramadhan.

Saham Malaysia

Poweroot,

Inari,

Bahvest,

Sasbadi,

Dnex,

Hibiscuss,

Serba dinamik

Unisem

Krono

AAX

Pantech

FGV.

SCGM

Dnex

Huaan

Saham Shariah Indonesia (Matawang Rupiah Indonesia)

Medco Energy

Elnusa

Bumi Resources Mineral

Energi Mega Persada

Garuda Maintenance Facility

Bagi mereka yang mahir,pasti tahu dimana ‘Entry’ dan ‘exit’ strategy’.Gunakan ilmu yang ada untuk menjana keuntungan dikala bulan Ramadhan.Kami Sekadar memberi Tips sahaja

Sesiapa yang ingin membuka akaun dengan kami,ada pelbagai Tips yang boleh anda dapat selain kaunter kaunter saham tersebut,juga kaunter saham Shariah London dan Amerika.Saranan minimum modal untuk memulakan pelaburan saham Shariah Luar Negara ialah RM5000 dan ke atas.

PM kami di 0173351380

Penafian:Kaunter kaunter yang dipaparkan bersifat ilmiah dan  bukan digunakan untuk tujuan pelaburan dan dagangan(Trading)segala tips yang dikongsi diatas kami mendapat sumber yang sahih dan jika tuan puan ada membeli saham diatas dan jika belaku kerugian,maka kami tidak bertanggungjawab dan sebarang permohonan menuntut gantirugi akibat mengunakan maklumat ini tidak akan dilayan.

Related Articles

Leave a Comment