Home Dealer/Remisier Pakej Dealer Stock Market – Sambil Belajar Sambil Dapat Kerja!

Pakej Dealer Stock Market – Sambil Belajar Sambil Dapat Kerja!

by Mohd Al Adzha

Di radio ada menyebut,pencari kerja pada 2013 lebih susah dari tahun 2012.Maka dengan kesempatan ini,individu yang ingin bekerja di Bank pelaburan dan memiliki lessen wakil peniaga memiliki kelebihan.

Delear Stock Market adalah pekerjaan mirip Remisier Saham, Cuma iannya di bayar gaji bulan,ada kemudahan EPF,SOCSO dan di beri bonus 17 bulan gaji(jika reputasi bagus).

Delaer Stock Market adalah karier yang sedang berkembang,dalam masa 13 tahun dari sekarang,Malaysia memerlukan RM13 trillion modal untuk di bawa masuk sehingga tahun 2025.

Permintaan delear Stock Market di jangka bertambah dari masa ke semasa,apa yang hebat ialah permintaan dari Bank komersial dan pelaburan amat tinggi.Di  Malaysia sahaja 36 bank pelaburan memerlukan individu yang proaktif dan berminat menjadi  seperti Warren Buffet untuk di isi di Bank pelaburan.

Mana tahu anda akan menjadi Warren Buffet satu hari nanti?tahukan pekerjaan Delear Stock market adalah sama dengan pekerjaan Warren Buffet ketika beliau muda dulu.

Sebab Warren Buffet pekerjaan pertama beliau ialah sebagai wakil penjual saham(Investment Share Reprenstative)

Dengan kepakaran kami memiliki alumni 15 orang bekas pelajar kami yang lulus dan 5 darinya menjadi pengurus cawangan yang berjaya(3 di Maybank investment,1 di Affin investment Bank dan 1 di Cimb Investment  bank) maka kami keluarkan

Pakej  sebagai delear Stock Market,Antara pakej

1.Menjadi Referal untuk Calon memohon bekerja di Bank pelaburan

2.Belajar 17 tempat ‘lubuk duit’ di Stock Market

3.Resume calon akan di edar ke 5 bank pelaburan utama.

4.Urusana ke SC untuk pendaftaran akan kami buat.

5.Urusan temujanji dengan Pengurus Sumber Manusia dan pengurus Cawangan Bank Pelaburan

6.Program mentor mentee.

Tuan-puan perlu lulus dua modul sahaja iaitu Modul 6 dan Modul 7,apa yang bagusnya jika tuan-puan sudah lulus modul 7 dengan kami,modul 6  akan di buat  di  Bank pelaburan !bermaksud sebelah ‘kaki’ sudah berada di Bank pelaburan.

Rujuk artikel kami bertajukMengapa Dealer dan Remisier sangat perlu di Industri pasaran Modal?

Referal kami di resume tuan puan sangat mahal,sebab kami memiliki ‘track record’ menjana delaer Stock Market dari gagal kepada lulus dengan sangat baik.

Lihat testimoni peserta kami.

Testimonial peserta program Exam Dealer Remisier (PDR)

Jangan lepas peluang menjadi salah seorang bakal Billionair,Jadi sesiapa yang berminat sila email di

PerundingStockMarket@yahoo.com

 

Related Articles

Leave a Comment